جدیدترین اخبار :
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر توسعه زنجیره ارزش چای و قهوه و صنایع وابسته؛ حضور سازمان و ۶ شرکت منطقه در نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها
  • دستور ویژه استاندار برای مدیریت هوشمند مرز ریمدان؛ تأکید بر نقش منطقه آزاد در سامان‌دهی مبادلات
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی

گردهمایی علماء تشیع و‌ تسنن پیرامون تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف در چابهار برگزار شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 3/02/03 | تعداد بازید :1509

به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، گردهمایی علماء تشیع و‌ تسنن با موضوع وحدت و اهمیت وقف در جامعه اسلامی در سالن اجلاس دفتر نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت چابهار برگزار شد.

در این‌گردهمایی‌که تعداد زیادی از علمای اهل سنت و روحانیون اهل تشیع حضور داشتند، بر ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف تاکید شد.

حجت الاسلام والمسلمین محسن اشرفیان مدیر کل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: علمای اهل سنت و‌روحانیون اهل تشیع با توجه به هم اندیشی و همگرایی که با هم دارند میتوانند سبب ترویج و تبلیغ فرهنگ‌وقف در جوامع اسلامی شوند.

وی گفت: وقف سنت حسنه ای است که فقر را میزداید و براساس مبانی دینی، ثمرات وقف در زندگی دنیوی و اخروی باعث خیر و برکت و سعادت است.

اشرفیان عنوان کرد: هر چقدر وقف و فرهنگ وقف در جوامع اسلامی رواج بیشتری داشته باشد، به همان اندازه اثرات فقر را میزداید و باعث آبادانی میشود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل